Rényi Ádám novellablogja

Rövidek. Abszurdak. Meglepőek. Viccesek. Szomorúak. Remélem, szereted őket. 30 hamarosan könyvalakban is megjelenik.

Goldenblog 2011 Végeredmény

A blog több, mint 300 induló közül a hetedik lett az "Egyéb blogok" kategóriában a közönségszavazáson. Köszönöm!

Kövess minket

Friss topikok

  • Joli Simonné Duliskovich: Üdv, Ádám! Tegnap kaptam kézhez a az Osztálytalálkozó-t, a magyar tanár kollégámtól. Otthon beülte... (2021.06.09. 09:24) Osztálytalálkozó

Linkblog

Szolgálati közlemény!

2021.02.25. 12:58 madainyer

Kedves Olvasóim,

A blog novellái több új, eddig nem publikált írással együtt hamarosan könyv formájában is megjelennek. A kötetbe rendezés során a szövegeken szerkesztő dolgozott, én is újragondoltam néhány mondatot, nevet, stb. Ezért úgy döntöttem, hogy a korábbi, szerkesztetlen szövegeket az Osztálytalálkozó kivételével leveszem a blogról. 

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy végleg megszűnik a blogtartalom, de azt szeretném, ha eddigi írásaim a legjobb formájukban és könyv alakban juthassanak el mindenkihez, aki kíváncsi rájuk. Ígérem, hogy hamarosan folytatom az írást a blogra is, lesz miért visszatérni ide. 

Rövidesen jövök a részletekkel a könyvről!

Köszönöm a megértést és az eddigi figyelmet!

Ádám 

A bejegyzés trackback címe:

https://renyinovella.blog.hu/api/trackback/id/tr7716439028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása